Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Bacio di Moda foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.

EXPLOREAZA NOUTATILE
Multi Brand Atelier
produse favorite Favorite
continua cumparaturile
Total: 0.00 RON

Produse in cos: 0
Finalizeaza Comanda

Termeni si Conditii

REGULAMENT "SCHIMB DE MARIME GRATUIT": 
- pentru comenzile in valoare mai mare de 150 lei - schimbul de marime este GRATUIT doar retur;
- pentru comenzile in valoare mai mare de 400 lei - schimbul de marime este GRATUIT tur - retur; 


Cum cumpar ?

Navigati prin meniul aflat in partea de sus si partea stanga a site-ului. Aici veti gasi categoriile principale de produse. Alegeti produsul dorit. Odata accesata pagina de detalii de produs puteti selecta culoarea si marimea dorita. Apasati pe butonul „Adauga in cos”. Puteti repeta aceasta operatiune, adaugand in cosul de cumparaturi toate produsele pe care le doriti. Puteti cauta produsele noastre folosind si optiunea de cautare in site localizata in partea dreapta sus a site-ului.

Dupa ce ati ales toate produsele pe care ati dorit sa le cumparati, accesati “Cosul de cumparaturi” si apasati pe butonul „Comanda”. Odata ajuns pe pagina de cos de cumparaturi puteti vizualiza lista cu toate produsele pe care le-ati ales, puteti modifica cantitatile comandate sau sa renuntati la unul sau toate produsele alese. Pentru a finaliza comanda dvs., este necesar sa va creati un cont sau sa accesati contul dvs. creeat anterior folosind campurile de email si parola. Completati cu atentie toate campurile din formular pentru a fi sigur(a) de corectitudinea datelor introduse. Verificati sumarul comenzii dvs si apasati pe butonul „finalizeaza comanda”.

Odata ce ati terminat procesul de comanda veti primi un email de confirmare a comenzii pe adresa de email folosita pentru inregistrarea contului dvs.
NOTA: Verificati si folderele de JUNK sau SPAM ale clientului dvs. de email. Este posibil ca mailul de confirmare de comanda sa ajunga in respectivele foldere.

 

Cum platesc ?

  • Ordin de plata: virament bancar (ordin de plata) in cont. Datele de achitare vor fi trimise pe email de un consultant BACIO DI MODA
  • cu cardul
  • La livrare: Comanda se achita in numerar curierului care va face livrarea coletului.

Cum se face livrarea ?

1. Prin intermediul firmei de curierat rapid (FAN CURIER) sau DHL( international) , iar livrarea se face dupa confirmarea comenzii telefonice.

Costul livrarii produselor este gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei.

 

Cum puteti returna produsele comandate ?

Pentru a returna un produs, este obligatoriu sa notificati BACIO DI MODA, telefonic la numarul: 0767.968.898, sau pe adresa de e-mail : contact @ baciodimoda.ro

Returul dvs. va fi acceptat daca produsele sunt in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la data cand coletul pleaca spre client (Conform legii UG 34/2014), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Pentru detalii suplimentare va rugam consultati pagina Termeni si Conditii, paragraful 13.

Produsele cumparate, se vor returna in ambalajul original si cu etichetele intacte, impreuna cu o copie a facturii fiscale. In cazul in care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate (exceptie facand sigiliul pachetului), BACIO DI MODA isi rezerva dreptul de a nu rambursa contravaloarea  produsului returnat.

Daca nu putem sa va inlocuim produsul, in cazul in care ati comandat gresit marimea acestuia, va vom restitui contravaloarea sa. Restituirea contravalorii produselor returnate se va face  in termen de 14  zile,  prin banca, direct in contul dv. Costul returnarii produselor este suportat de catre dvs. In cazul in care nu doriti produsul din diverse motive personale( ex.nu vi se potriveste marimea comandata, nu va place cum va vine etc.), cheltuielile de transport suportate de firma noastra pentru livrarea pachetului catre dv, precum si costurile  transferurilor  interbancare  ( 21 lei) , vor fi suportate de client, iar plata transportului pentru retur ,in acest caz ,va fi suportata tot de acesta( client).

Va rugam sa expediati coletul pe adresa noastra


DEFINITII GENERALE
 
SITE/DOMENIU - Domeniul baciodimoda.com si subdomeniile acestuia.
CONTINUT are urmatoarea definitie:
  • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre BACIO DI MODA prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al BACIO DI MODA UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de BACIO DI MODA intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care BACIO DI MODA are incheiate contracte de parteneriat, intro anumita perioada;
  • date referitore la BACIO DI MODA, sau alte date privilegiate ale acesteia.
SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).
UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre BACIO DI MODA si acesta.
CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
CLIENT - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre BACIO DI MODA si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de BACIO DI MODA si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI.
Prin plasarea comenzii, clientul isi da acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, incluzand campanii publicitare ale companiei.
DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii
BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre BACIO DI MODA intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea BACIO DI MODA cu referire la informatiile continute de acesta.
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre BACIO DI MODA catre Client indiferent de modalitatea de livrare.
CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.
 
 
1.POLITICA GENERALA
Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre BACIO DI MODA si acesta.
 
1.1. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
1.2. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului publicwww.baciodimoda.com.
1.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, BACIO DI MODA sau oricarui tert cu care BACIO DI MODA are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
1.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:
1.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de BACIO DI MODA prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea BACIO DI MODA de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea BACIO DI MODA.
1.4.2. BACIO DI MODA va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
1.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze BACIO DI MODA, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la BACIO DI MODA destinate acestui scop.
1.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de BACIO DI MODA.
1.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de BACIO DI MODA si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, BACIO DI MODA va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1.9. Toate promotiile desfasurate de Bacio Di Moda sun valabile numai in limita stocului disponibil. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza de lipsa de stoc, operatorul va anunta clientul asupra acestui fapt si comanda se va anula automat.
 
2.Continut
2.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a BACIO DI MODA sau al unor Terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut.
2.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de BACIO DI MODA, includerea oricarui continut in afara siteului BACIO DI MODA, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al BACIO DI MODA asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al BACIO DI MODA.
2.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre BACIO DI MODA si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea BACIO DI MODA cu referire la acel continut.
2.4. Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.
2.5. In cazul in care BACIO DI MODA confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea BACIO DI MODA pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
2.6. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea BACIO DI MODA si/sau al angajatului BACIO DI MODA care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
2.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.
 
3.Contact
3.1. BACIO DI MODA publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.
3.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite BACIO DI MODA sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
3.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea BACIO DI MODA de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
3.4. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate BACIO DI MODA se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si BACIO DI MODA, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea BACIO DI MODA in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
3.5. BACIO DI MODA isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).
 
4.Buletin informativ/Newsletter
4.1. Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.
4.2. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot si vor fi folosite de catre BACIO DI MODA in limitele Politicii de confidentialitate.
4.3. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment:
4.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.
4.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
4.3.3. Prin contactarea BACIO DI MODA, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese. 
4.4. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
4.5.BACIO DI MODA isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea BACIO DI MODA, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
 
5.Politica de vanzare online
5.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
5.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
5.3. BACIO DI MODA poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
5.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
5.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, BACIO DI MODA isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.
 
6.Produse si servicii
6.1. BACIO DI MODA poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate.
6.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
6.3. BACIO DI MODA poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
6.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.
6.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
6.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea BACIO DI MODA, acestea fiind cu titlu de prezentare.
6.7. In descrierea produselor si/sau serviciilor BACIO DI MODA isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
 
7.Valabilitatea ofertelor
7.1.BACIO DI MODA isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.
7.2.Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
7.3Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
7.4.Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
7.5.Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
7.6.Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
7.7.Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art.13.
8.8.  Toate promotiile desfasurate de Bacio Di Moda sun valabile numai in limita stocului disponibil. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza de lipsa de stoc, operatorul va anunta clientul asupra acestui fapt si comanda se va anula automat.
8.Comanda online
8.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
8.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
8.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca BACIO DI MODA poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de BACIO DI MODA, in functie de scop/situatie:
8.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
8.3.2. Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.3.1, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
8.3.3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
8.4. BACIO DI MODA poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
8.4.1. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
8.4.2. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea BACIO DI MODA si/sau partenerilor acestuia
8.4.3. fara nicio justificare.
8.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform 8.3. Daca clientul anuleaza comanda inainte de a fi livrata catre acesta in interval de 72 ore de la plasarea comenzii pe site, comenzile plasate ulterior de catre client nu vor mai fi onorate.
8.6. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care BACIO DI MODA informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
8.7. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea BACIO DI MODA, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
8.8. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.
8.9. Este permisa folosirea unui singur voucher de catre Client pe o comanda efectuata online. Folosirea a mai multor vouchere va duce la anularea comenzii de catre reprezentantii BACIO DI MODA.
8.10. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1000 lei, BACIO DI MODA isi rezerva dreptul de a solicita clientului sa achite in avans jumatate din valoare acesteia.
 
9.Comanda telefonica
9.1. Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un representant BACIO DI MODA. Termenii si condiitile mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.
 
10.Contract si finalizare
10.1. BACIO DI MODA va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.
10.2. BACIO DI MODA va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.
10.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea BACIO DI MODA, devine Contract onorat.
 
11.Transport
11.1. Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor/serviciilor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.
 
 
12.Calitate si garantii
12.1. Calitatea si garantia conformitatii produselor BACIO DI MODA revine in totalitate BACIO DI MODA.
12.2. Calitatea si conformitatea oricarui alt produs sau serviciu furnizat de catre BACIO DI MODA, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia.
12.3. BACIO DI MODA nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.
 
13.Returnarea produselor ( Conform OUG 34/2014)
13.1. Clientul BACIO DI MODA poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
13.1.1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
13.1.2. Coletele ce prezinta deteriorari severe
13.1.3. Produsele ce au fost livrate gresit
13.1.4. Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate
13.2. Clientul este obligat sa notifice BACIO DI MODA, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) imediat in ziua in care a primit produsele si/sau serviciilor, in cazul art. 13.1.5.
13.3. Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala (valabil pentru articolele de incaltaminte). In cazul in care acesta este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimisa inapoi catre client.
13.4. Clientului care a notificat BACIO DI MODA conform art 13.1.2 / art 13.1.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la BACIO DI MODA in maxim 14 zile calendaristice de la data livrarii produsului, in caz contrar BACIO DI MODA considerand cererea nefondata/invalida.
13.5. Clientul BACIO DI MODA nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
13.5.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 13.1.4.
13.5.2. Cererea de returnare in cazul art. 13.1.2 sau 13.1.3 cauzata de oricare situatie prevazuta la 13.1 are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile calendaristice prevazute conform art 13.1.5.
13.5.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 13.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
13.6. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Costul transportului nu se returneaza. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit si faceti retur, din costul total al produselor se va scadea taxa de transport, suportata de catre BACIO DI MODA la expedierea comenzii dvs.
13.7. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, conform 13.1.4, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
13.8. In cazul in care Clientul care returnat a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 13.1.4, iar BACIO DI MODA nu dispune de un produs identic pentru inlocuire sau alt produs dorit de client pentru schimb, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului si in conformitate cu 13.6.
13.9. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
13.10. Premiile sub forma de voucher, sau produse BACIO DI MODA, castigate in urma concursurilor desfasurate de BACIO DI MODA, nu se returneaza. Fac exceptie doar produsele identificate neconforme (defect de fabricatie), sau produse trimise gresit fata de cele aflate in promotia respectiva.
13.11. In toate cazurile, cheltuielile de expediere ( transportul este gratuit doar in cazul in care produsul este achizitionat si depaseste suma totala de 500 lei) dar si de returnare/re-expediere, vor fi suportate de catre clienti
 
14.Frauda si SPAM
14.1. BACIO DI MODA nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
14.2. Exceptie de la art. 14.1 fac numai Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre BACIO DI MODA a numarului de cont, respectiv a bancii Clientului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi, in cazul unei Comenzi telefonice.
14.3. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
14.4. BACIO DI MODA declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele BACIO DI MODA.
14.5. Clientul sau Utilizatorul va informa BACIO DI MODA asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
14.6. BACIO DI MODA nu promoveaza SPAM-ul.
14.7. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.
14.8. Comunicarile realizate de catre BACIO DI MODA prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
14.9. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau BACIO DI MODA si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
14.9.1. de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
14.9.2. de a altera sau altfel modificacontinutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre BACIO DI MODA catre Utilizator / Client
14.9.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
14.9.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre BACIO DI MODA catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
 
15.Limitare de responsabilitate
15.1. BACIO DI MODA nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.
15.2. BACIO DI MODA nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.
15.3. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre BACIO DI MODA, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii BACIO DI MODA, conform detaliile de contact, astfel incat BACIO DI MODA sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
15.4. BACIO DI MODA nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al BACIO DI MODA.
15.5. BACIO DI MODA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
15.6. BACIO DI MODA este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al BACIO DI MODA, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
15.7. BACIO DI MODA nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
15.7.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
15.7.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
15.7.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
15.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.
 
16.Forta majora si cazul fortuit
16.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
16.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
16.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
16.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
16.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 16.3
 
17.Litigii
17.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre BACIO DI MODA Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii".
17.2. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si BACIO DI MODA se va rezolva pe cale amiabila.
17.3. BACIO DI MODA nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
17.4. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si BACIO DI MODA sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
17.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
17.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.
 
18.Dispozitii finale
18.1. BACIO DI MODA isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
18.2. BACIO DI MODA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
18.3. BACIO DI MODA isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.
18.4. Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu CIOBANU OANA la telefon 0767.968.898 sau pe adresa de email contact @ baciodimoda.ro.
18.5.Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email: contact @ baciodimoda.ro
 
BACIO DI MODA este brandul societatii Comerciale  BACIO DI MODA TREND SRL,Bucuresti, Aleea Izvorul Oltului, nr 6, sector 4, CUI 35403731,  inregistrata la Registrul Comertului sub  J40/14198/2015,  a SC. BACIO DI MODA FASHION SRL, Str. Piata Natiunilor Unite, nr. 3-5, Sector 4, Bucuresti, CUI: 35987789 SI J40/5864/2016 si SC ITALIAN EXCLUSIV STORE SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul in BUCURESTI, Str. Piata Natiunilor Unite, nr.3-5, cod de identificare fiscala RO 36543415, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/12379/2016, avand deschis contul in lei RO62BTRLRONCRT0365056101 ,la BANCA TRANSILVANIA,sucursala Amzei.


Termeni si conditii RESALE:

Acest departament al platformei Bacio Di Moda" este strict destinat zonei de publicitate, compania noastra fiind un intermediar intre vanzator (persoana fizica sau companie) si cumparator (persona fizica sau companie). Bacio Di Moda se asigura sa intermedieze si sa supravegheze buna desfasurare a tranzactiei dintre vanzator si cumparator, garantand asupra validitatii caracteristicilor si pozelor, prezentate pentru fiecare produs in parte, pe platforma de vanzare. Produsele sunt folosite sau resigilate, gradul de uzura fiind precizat in prezentarea fiecarui produs in parte.

Depunatorul produsului destinat vanzarii semneaza in prealabil un contract de prestari servicii si o declaratie pe propria raspundere, privind originalitatea si caractersticile produsului urcat pe platforma noastra spre vanzare si dupa caz, ataseaza bonuri de achizitie si garantie ale produsului respectiv, precum si diverse documente care denota igienizarea lui, dupa caz. Bacio Di Moda solicita deponentului o taxa unica de 50 lei, care se achita doar in urma vanzarii produsului prin intermediul platformei noastre. Taxa include costuri de photo shooting, mentenanta platforma si comision de intermediere. Primele 50 produse depuse de deponent sunt scutite de plata respectivei taxe, drept bonus din partea platformei de publicitate. La sfarsitul unei luni calendaristice, Bacio Di Moda va elibera o factura catre vanzatorul in cauza, acesta obligandu-se, prin contractul de prestari servicii semnat anterior, sa plateasca Companiei noastre taxa aferenta fiecarui produs vandut in luna respectiva. Bacio Di Moda se asigura la supravegherea bunei desfasurari a tranzactiei dintre vanzator si cumparator, desi nu este implicat in mod direct in transmiterea si transportul produsului intre terti (coletul pleaca de la vanzator direct catre cumparator).
Copyright © 2012 - 2023 baciodimoda.ro
aiq design