Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Bacio di Moda foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.

EXPLOREAZA NOUTATILE
Multi Brand Atelier
produse favorite Favorite
continua cumparaturile
Total: 0.00 RON

Produse in cos: 0
Finalizeaza Comanda


La Bacio Di Moda returnezi fără griji! Dacă te răzgândești, este în regula, ai dreptul să returnezi articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi, tu alegi!

Dacă mărimea comandată nu ți se potrivește, o poți schimba cu alta (daca e pe stoc), cu un alt produs sau poți primi banii inapoi. Cum? Simplu. Anunți imediat ce ai primit coletul daca doresti sa faci returul produsului, telefonic, la numerele afisate pe site sau la adresa noastra de mail, contact@baciodimoda.ro.  Returul se face astfel: Coletul trebuie sa ajunga inapoi la noi în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data de cand a plecat catre dv.  

Returnarea unei comenzi se face în următoarele condiții: daca alegi să trimiți returul prin firma de curierat rapid (poti alege orice firma de curierat, mai putin Posta Romana), trebuie sa specifici pe colet: „Plata la expeditor”*. Valoarea Ramburs a coletului trebuie sa fie 0 lei, deoarece trebuie sa verificam coletul inainte de a trimite schimbul catre tine iar adresa de retur este: BUCURESTI, STR. TURTURELELOR NR. 11 B, corp A, ETAJ 4, AP. 42.

Daca ai dorința rambursării contravalorii comenzii ,pentru acest lucru avem nevoie de contul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere) te rugam sa ne contactezi telefonic inainte de a expedia coletul catre noi.

In cazul in care nu doriti produsul din diverse motive personale( ex.nu vi se potriveste marimea comandata, nu va place cum va vine etc.), cheltuielile de transport suportate de firma noastra pentru livrarea pachetului catre dv , precum si costurile transferurilor interbancare ( 25 lei) , vor fi suportate de client, iar plata transportului pentru retur ,in acest caz ,va fi suportata tot de acesta (client).

Echipa Bacio Di Moda verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți, astfel, garanția că articolele comandate de pe www.baciodimoda.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând și toate taxele aferente transportului (tur, retur).

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de etichete și de actele însoțitoare. Costumele de baie si dresurile damă sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile Bacio Di Moda va fi refuzat.

In cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să ne anunți imediat ce ai primit coletul ,apelând la numarul de telefon 0732861903.

Vei lua legătura cu un Operator din Echipa Bacio Di Moda, căruia îi vei comunica articolul pe care dorești să-l returnezi și ce articol dorești în schimbul acestuia.

Returnările de bani se fac în maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea returului si primirea datelor bancare , conform legilor existente in vigoare. Cheltuielile legate de transportul retururilor, cât și a comenzilor alese în schimbul acestora din afara teritoriului României vor fi suportate de către client.

Copyright © 2012 - 2023 baciodimoda.ro
aiq design